Om os

Om Sezer

Med en beliggenhed i hjertet af Odense Centrum byder Sezer velkommen til en afslappet atmosfære, sød betjening og det bedste fra det Italienske og Mexicanske køkken. Et sted med stil, men uden fine fornemmelser. Hvor du kan mødes med venner, familie, kæreste eller forretningsforbindelser i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Velsmagende og frisk:
Kvalitets retter til rimelig pris

Vi har mange spændende retter på menukortet, som naturligvis alle er tilberede af de bedste råvarer og serveres frisklavet.

DaIsabella - en del af Sezer's historie.

Alt vi ønsker er at dele vores madglæde med alle vores kunder!
Så en stor tak skal lyde til alle de kunder, der besøgte os igennem de 17 år vi havde åben hos Restaurant DaIsabella i Vindegade 67-69, Odense.

Af hele vores hjerter tak!

En særlig tak til de faste kunder, der trofast besøgte os igen og igen, og tak til alle der gav os fine anmeldelser. Det var 17 skønne år med en masse uforglemmelige oplevelser, der stadig vækker de skønneste minder i os.

Vi ønsker at stoppe på toppen, mens helbredet og tiden er til det, og hellige os familielivet. Både branchen og åbningstiderne kan til tider være svære at kombinere med det at være forældre til 6 fantastiske børn.
Derfor tog vi beslutningen om at drosle lidt ned.

Vi fortsætter!

Vi fortsætter dog med vores anden afdeling, Restaurant Sezer, Skibhusvej 66, på Skibhustorvet, Odense. Sezer er en restaurant med samme koncept og menukort som Restaurant DaIsabella.

Sidste dag vi holdt åben i Restaurant DaIsabella var Nytårsaften, den 31. december 2019.
Tak for alt og på gensyn i Restaurant Sezer.

De venligste hilsner fra Askin og Dorthe